Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija udruženim snagama pomogla osmočlanoj porodici Jevtić: Mališani dobili garderobu i kompjuter

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica Jevtić živi u jako teškom siromaštvu

  • 0
MUP, osmočlana porodica Jevtić, pomoć, Foto: MUP

Policija u Srbiji osim svakodnevne brige o bezbednosti građana, veoma često se odaziva i pozivu pomoći ljudima koji su najugroženiji i koji žive u teškim materijalnim uslovima.

Naime, pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, skupili su sredstva i odlučili da osmočlanoj porodici Jevtić, koja ima tešku materijalnu situaciju, pomognu.

Na taj način su šestoro mališana i njihovi roditelji obradovani sa novim televizorima, kompijuterom, garderobom, kao i osnovnim životnim potrepštinama.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova brinu o bezbednosti građana, ali svoj poziv odabrali su jer u srcu nose brigu o svojim sugrađanima i želju da im uvek pomognu. Pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, skupili su sredstva i odlučili da osmočlanoj porodici Jevtić, koja ima tešku materijalnu situaciju, pomognu. Šestoro mališana i njihove roditelje, naši pripadnici obradovali su novim televizorom, kompjuterom, garderobom, ali i osnovnim životnim potrepštinama i novcem. Nadamo se da će i drugi slediti primer naših pripadnika - piše u objavi na Fejsbuk stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA