Vreme čitanja: oko 1 min.

Institut Dedinje upozorava: Neko je stavio sliku direktora Bojića na reklamu, reč je o velikoj prevari

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim fotografije koju su N. N. lica pozajmila, najverovatnije sa internet mreže, sve ostalo je izmišljeno, navode u Institutu

  • 1
Institut za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” Foto: Milena Đorđević

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" prof. dr Milovan Bojić demantuje informacije koje su se ovih dana pojavile u medijima, a prema kojima prof. Bojić navodno reklamira "Hipertea", preparat za lečenje visokog krvnog pritiska i niz drugih "neizlečivih" bolesti.

Osim fotografije koju su N. N. lica pozajmila, najverovatnije sa internet mreže, sve ostalo je izmišljeno, navode u Institutu.

"Cilj ove zloupotrebe imena i dela prof. Bojića od strane prevaranata, N.N. lica, jeste da ljude varanjem ubeđuju u delotvornost preparata kako bi očuvali i poboljšali svoje zdravlje, a oni na tome profitirali. I ovo nije prvi put. Sva ona lica, odnosno, prevarante, koje smo do sada iz istih razloga tužili, osnivali su firme, zloupotrebljavajući lične podatke nekog pokojnika i varajući građane, kako Srbije, tako i regiona.

Prof. dr Milovan Bojić moli građane da ne nasedaju na ovakve laži i provokacije, a svima kojima je zdravstveno stanje ugroženo, nudi medicinsku struku i nauku, čijem je razvoju i unapređenju posvećen celog svog života, a to je potvrdio svojim dosadašnjim fantastičnim rezultatima, stvarajući i razvijajući Institut u kojem radi. Protiv ovih počinioca, N.N. lica, advokati Instituta 'Dedinje' su već podneli krivičnu prijavu", navode.

(Telegraf.rs)

Video: Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje obara rekorde u broju operacija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađana

    27. april 2023 | 17:08

    Istu prevaru uradili i sa preparatom za lečenje hemoroida i dr.Branislavom Nestorović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA