Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladicu su pozvali da proveri ima li zmija u zidu: Razbio je čekićem beton i izvukao pet gmizavaca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je držao zmijice u rukama, zagledao ih je i okretao sa svih strana, a ono što je rekao potom dokazuje da zaista voli ((te) životinje "Lepotani!"

  • 2

Poznati zmijar Vladica Stanković bio je na intervenciji u selu Kupinince kod Vranja. Kako se vidi na snimku koji nam je poslao, dobro se oznojio, a radio je i čekić kojim je morao da razlupa betonsko stepenište da bi došao do legla.

- Bilo je velikog posla, morali smo da razbijamo stepenište kako bismo došli do legla. Intervencija je uspešno obavljena, izvukao sam pet zmija različitih veličina iz stepeništa - rekao je za Telegraf.

Dok je držao zmijice u rukama, zagledao ih je i okretao sa svih strana, a ono što je rekao potom dokazuje da zaista voli te životinje "Lepotani!".

Vladica je inače najtraženiji čovek u Pčinjskom okrugu, ali i u Srbiji u letnjim mesecima, a po potrebi i ranije, jer poslom kojim se on bavi, i to iz hobija, ne bavi se niko.

Kada nije na terenu gde izvlači zmije iz kreveta, hladnjaka... onda je "na telefonu" i deli savete. On je predsednik Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine “Poskok”, a inače je vatrogasac. Vladica je inače ekspert i kad vam se u životni prostor usele stršljenovi.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvaćena zmija u majke Jevrosime: Deca je spazila na gumi automobila, dok su se igrala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA