Vreme čitanja: oko 1 min.

"Udarac je bio strahovit": Jak udes na bojničkom putu, auto probio gvozdenu ogradu i završio na krovu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeno je troje iz oba automobila

  • 1
Udes, Bojnički put, Leskovac Foto: Jugmedia.rs/M.Ivanović

Vozači automobila marke „seat ibica“ i „opel astra“ sudarili su se danas na bojničkom putu kod Leskovca ispred restorana Krčma, odnosno na raskrsnici s Devetom ulicom, i tom prilikom povređeno je troje iz oba automobila među kojima je jedna maloletna osoba, piše Jugmedia.rs.

Udarac je, kako očevici kažu, bio strahovit, a saobraćajna nezgoda se dogodila oko 16 i 30 časova.

„Opel astra“ je od siline udara probila gvozdenu ogradu i završila na krovu u dvorištu, dok je „seat ibica“ udaren u zadnji deo i pribijen uz ogradu pored puta. Iz ovog automobila povređen je muškarac vozač i suvozač devojčica, a iz „opela“ vozač.

Policija još vrši uviđaj, a hitna pomoć je povređene prebacila u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac čiji je direktor Nebojša Dimitrijević potvrdio Jugmedii da je potvrđeno troje Leskovčana.

„Lekari iz urgetnog kažu da su dva pacijenta zadobila lakše, a jedan teže povrede. Međutim, kada se završe sva snimanja i uspostavi dijagnostika, možemo sa sigurnošću reći kako da se povrede kvalifikuju“, kazao je Dimitrijević.

On je dodao da muškarac za koga se smatra da je teže povređen ima za sada više trauma.

Inače, meštani koji su se okupili, rekli su da se na ovoj raskrsnici, kao i na sledećoj duž Devete ulice, dešavaju često ovakve nezgode.

„Ovde prolaze i deca koja idu u školu, pa apelujemo na gradske vlasti da stave „ležeće policajce“, jer se prebrzo vozi“, kažu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA