≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Danas vas je više tamo kod tebe. Nismo vas sačuvali. Oprostite": Potresna poruka Jurića na Tijanin rođendan

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tijana bi danas napunila 24 godine, a njen otac se u poruci osvrnuo i na nezapamćen masakr koji se juče dogodio u Osnovnoj školi na Vračaru, gde je dečak K. K. ubio 8 deteta, domara i ranio još nekoliko osoba

  • 2
Tijana Jurić i otac Igor Jurić

Tijana Jurić i otac Igor Jurić / Foto: Privatna arhiva

Igor Jurić, otac Tijane Jurić koja je oteta i brutalno ubijena, čestitao je ćerki rođendan potresnom porukom.

Tijana bi danas napunila 24 godine, a njen otac se u poruci osvrnuo i na nezapamćen masakr koji se juče dogodio u Osnovnoj školi na Vračaru, gde je dečak K. K. ubio 8 deteta, domara i ranio još nekoliko osoba.

"Srećan ti rođendan Tijana. Danas bi napunila 24 godine. Danas vas je više tamo kod tebe… Danas hiljade nas plače za svima vama. Nismo vas sačuvali. Sačuvajte vi nas. Oprostite. Pomozite. Da se nikad više ne ponovi. Da vaše žrtve ne budu uzaludne", napisao je Jurić na Tviteru.

On je objavio i fotografiju ćerke Tijane, ali i skupa koji je sinoć održan u Beogradu u znak sećanja na žrtve užasnog masakra u školi.

Da podsetimo, Tijana Jurić ubijena je u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku kod Subotice. Mesar iz Surčina Dragan Đurić kolima je presreo Tijanu Jurić, koja se vraćala sa seoskog turnira. Devojčicu je udario kolima, a potom je ubacio u vozilo i ubio je. Njeno telo je zakopao na smetlištu u naselju Čonoplja.

Tijanino telo nađeno je 7. avgusta, a Đurić je tada uhapšen. Godinu dana kasnije osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina.

Srbiju je juče potreslo i nezapamćeno ubistvo u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru, kada je učenik K. K. ubio devetoro ljudi, od toga osmoro dece i domara, radio nastavnicu istoriju i još nekoliko dece.

On je brzo uhapšen, a utvrđeno je da je pucao iz očevog pištolja, dok je kod sebe imao i Molotovljeve koktele.

Uhapšen je i njegov otac, dok policija nastavlja da istražuje zločin koji je do juče bio nezamisliv u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Video: Panika i dalje traje: Roditelji, đaci, policija, hitna, blokirano sve oko OŠ "Vladislav Ribnikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA