≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odrasli preko noći: Đaci se opraštaju od drugara, sve uspomene na jednom mestu, ponavljaju iste tužne stihove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na tik-toku drugari su u znak sećanja napravili uspomenu koja sadrži sve zajedničke momente sa stradalim učenicima

  • 1
OŠ Vladislav Ribnikar Foto: Telegraf.rs

Drugari dece koja su izgubila život u masakru koji se dogodio 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru opraštaju se od njih na društvenim mrežama. Zajedničke momente spojili su na jednom mestu uz tužnu melodju i reči pesme koje uznemiravaju. Veseli, raspevani i bezbrižni trenuci ostali su kao sećanje na iskreno prijateljstvo i prekinutu mladost.

Na tik-toku drugari su u znak sećanja napravili uspomenu koja sadrži sve zajedničke momente sa stradalim učenicima.

Snimci iz škole, sa rođendana i ekskurzija sačinjavaju jedan video zapis uz posvetu, kako su napisali, "njihovim anđelima".

Potresna muzika koja "teče" u pozadini opisuje dane za nama, ali i pred nama, jer će Srbiji biti potrebno mnogo vremena da se oporavi od ovog zločina.

"Ni do zadnjeg leta, ni do kraja sveta

Sudbina je moja kleta

Ova duša nema dom, ova duša nema ton

Crne zore svеće gore, moje morе".

Podsećamo, učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar", K.K (13) je 3. maja u školi na Vračaru ubio osmoro svojih drugara i čuvara, a ranio sedmoro, među kojima je nastavnica istorije.

(Telegraf.rs)

Video: Najtužniji skup na trgu u Čačku, stotine građana se okupilo da oda poslednju počast svim žrtvama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. maj 2023 | 19:31

    Pesma jeste vrh i izuzetno tuzna ali deca je vise poistovecuju sa ubicom nego sa zrtvama na drustvenim mrezama. Ako ispratite reci od pocetka do kraja govori o bolu, neprospavanim nocima kako je niko ne razume, nece da pomogne i kako ne vidi izlaz. Pojavu zlih misli i kao sto napisaste stihove ,crne zore , svece gore koje i ne treba objasnjavati. Izgleda da se deca mnogo vise razumeju u miziku od odraslih a pogotovo novinara. Dok god ne razumemo decu i ne slusamo ih i kroz miziku koju slusaju ovako nesto se moze dogadjati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA