Vreme čitanja: oko 1 min.

Gašić o tragedijama na Vračaru i u Mladenovcu: "Zlodela su počinili ljudi, a sredstvo je bilo oružje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova do 8. juna sprovodi kampanju predaje neregistrovanog oružja i municije - naglasio je on

  • 19
Vlada Srbije vanredna konferencija za novinare, pucnjava OŠ Vladislav Ribnikar Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je da su tragedije koje su se dogodile na Vračaru i Mladenovcu "sve građane duboko pogodile", te da će policija do 8. juna aktivno sprovoditi kampanju predaje neregistrovanog oružja i municije.

- Tragedije koje su nas zadesile, u kojima je ugašeno 17 života, sve su nas duboko pogodile, ali i obavezale da učinimo sve što je u našoj moći kako se ovakve nesreće nikada više ne bi dogodile. Zlodela su počinili ljudi, a sredstvo je bilo oružje - izjavio je gašić.

Ministarstvo unutrašnjih poslova do 8. juna sprovodi kampanju predaje neregistrovanog oružja i municije.

- U ovom trenutku, potrebna nam je Vaša podrška, kako bi što više građana bilo upoznato sa ovom kampanjom - napomenuo je on.

Vaša pomoć u sprovođenju kampanje nam je dragocena i zato Vas pozivam da, u skladu sa svojim mogućnostima, emitujete materijale Ministarstva unutrašnjih poslova, kojima upoznajemo građane sa značajem ove kampanje.

- Svaki komad oružja koji je u nelegalnom posedu je potencijalna pretnja. Podržite nas, kako bismo zajedno ohrabrili građane da nelegalno oružje predaju i da na taj način doprinesemo većoj bezbednosti svih građana, a posebno dece - tvrdi Gašić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    9. maj 2023 | 16:28

    A neka ostavka? Ništa, a? Obraz djon!

  • Zrbin

    9. maj 2023 | 16:42

    A ostavka

  • vladan

    9. maj 2023 | 16:50

    Prvi ti koliko imas nelegalno oruzja,i ostali politicari pored tebe🤔🤔🤔???kada vi predate,STO naravno necete,tada ce i gradjani predati,to je NIKAD🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA