Vreme čitanja: oko 1 min.

Ženi iz Ečke zaplenili dvosed zbog duga prema JKP: Javno nadmetanje za komad nameštaja zakazano za 9. jun

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaja putem javnog nadmetanja zakazana je u postupku koji je Javno komunalno preduzeće "Čistoća i zelenilo" iz Zrenjanina pokrenulo protiv te žene, kao izvršnog dužnika

  • 11
Namešta, dvosed, selidba, žena Foto: Pixabay, Shutterstock

Javni izvršitelj Lazar Sekulić iz Bečeja, koji je nadležan za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasio je prodaju dvoseda, koji se nalazi u vlasništvu jedne žene iz Ečke, zbog navodog duga prema Javnom komunalnom preduzeću "Čistoća i zelenilo".

Prodaja putem javnog nadmetanja zakazana je u postupku koji je Javno komunalno preduzeće "Čistoća i zelenilo" iz Zrenjanina pokrenulo protiv te žene, kao izvršnog dužnika, piše Zrenjaninski.com.

U pitanju je dvosed od drveta i kože, mahagoni i bež boje, procenjene vrednosti 60.000 dinara. Početna cena na javnom nadmetanju, koje je zakazano za 9. jun, iznosi 70 odsto od procenjene vrednosti, odnosno 42.000 dinara.

Javni izvršitelj je prethodno konstatovao da izvršnom dužniku nije uredno dostavljen zaključak o prvoj javnoj prodaji od 13. aprila. Zbog toga je za 9. jun oglasio ponovljeno prvo javno nadmetanje za dvosed.

Kako je navedeno u zaključku, dužniku je zabranjeno svako raspolaganje popisanim nameštajem.

Dodaje se da izvršni dužnik i poverilac mogu i da sklope sporazum o prodaji pokretnih stvari neposrednom pogodbom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA