≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica ranjena u pucnjavi u "Ribnikaru" i dalje kritično: Dvoje iz Mladenovca u jako teškom stanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je naveo da, kada je reč o pacijentima iz OŠ, jedna učenica je "sasvim dobro" i pre neki dan joj je urađena intervencija ortopeda mikrohirurga na obe podlaktice.

  • 0
Milika Ašanin Foto: Tanjug/AP/Miloš Miškov

Devojčica, koja je teško ranjena u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar", i dalje je kritično i životno ugrožena, rečeno je danas  u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova.  Kako navode, njeno stanje je nepromenjeno.

Direktor Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin rekao je jutros za TV Prva, da među pacijentima, ranjenim u pucnjavama u beogradskoj školi i Mladenovcu, i dalje ima životno ugroženih, piše Tanjug.

On je naveo da, kada je reč o pacijentima iz OŠ, jedna učenica je "sasvim dobro" i pre neki dan joj je urađena intervencija ortopeda mikrohirurga na obe podlaktice.

Ašanin je dodao da je ranjena nastavnica stabilno i da je imala intervenciju ortopeda mikrohirurga na šaci.

Kada je reč o pacijentima iz Mladenovca, Ašanin je naveo da je njih šestoro i dalje na jedinici intezivne nege, ali da se očekuje njihovo premeštanje na odeljenje jednog pacijenta.

- Dvoje pacijenata nam je u dosta teškom stanju i moramo biti jako oprezni sa jednim pacijentom koji je primarno bio primljen u KBC "Dragiša Mišović". Operisan mu je abdomen, a onda je zbog problema sa disanjem i povredama grudi upućen kod nas. Sa njim moramo biti jako oprezni, jer on ima jednu tešku kontuziju pluća, pa se procenjuje da li će kod njega biti neka intervencija - naveo je Ašanin.

(Telegraf.rs)

Video: "Bežite, deco"! Kako je maloletni K. K. u samo nekoliko minuta zavio Srbiju u crno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA