Vreme čitanja: oko 1 min.

Izmene u saobraćaju od Beograda do Niša: Zatvoreni i delovi auto-puta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posebno upozorenje za Ttretna vozila preko pet tona

  • 0
Radovi na putu Foto: Mateja Beljan

Prema informacijama AMSS, na državnom putu II A reda u zoni kružnog toka u Resniku na snazi su izmene u saobraćaju. Za saobraćaj je otvoren krak kružne raskrsnice ka tunelu Straževica, putem devijacije koje se nalazi na 250 metara udaljenosti od kružne raskrsnice.

Saobraćaj na deonici petlja Orlovača - petlja Bubanj Potok u oba smera, odvijaće se preko kružnog toka u Resniku, prenosi Tanjug.

Do 31. maja saobraćaj će biti obustavljen na delu državnog puta I B reda broj 35 na deonici petlja Merošina-Merošina za vreme izgradnje auto-puta E-80, Niš – Merdare, Faza 1.

Saobraćaj se odvija alternativnim pravcima prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na auto-putu E75, vozila iz pravca Beograda se na petlji "Niš jug" informišu da je sledeća petlja - petlja Merošina, zatvorena za saobraćaj, a

vozila iz pravca Leskovca istu informaciju dobijaju na prilazu petlji "Doljevac".

Putnička vozila, kao alternativu, mogu da koriste isključenje sa auto-puta na petlji "Niš jug", a zatim lokalni put Niš - Merošina preko Mramorskog brda, ka Merošini i dalje ka Prokuplju.

Teretna vozila preko pet tona ukupne dozvoljene mase za isključenje sa auto-puta moraju da koriste petlju "Doljevac", i dalje državni put IIA216, preko Žitorađe ka Prokuplju.

Teretni saobraćaj u Prokuplju se preusmerava na Žitorađu preko državnog puta IIA216 i dalje na uključenje na auto-put E75 na petlji "Doljevac", a putnički saobraćaj se vodi lokalnim putem preko Mramorskog brda za Niš i zatim preko petlje "Niš jug" usmerava na auto-put E75.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA