≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez gumenih čizama ne možemo prići kolima: Potop na parkingu u Priboju, sa svakom jačom kišom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meštani dodaju da ovo nije jedina, već da u gradu imaju tri slične kritične tačke. Usled veće količine vode, one postaju paralizovane za saobraćaj

  • 0

Nakon svake jače kiše stanovnici opštine Priboj suočavaju se sa velikim problemom, jer zbog nemogućnosti da kolektori prime svu vodu - na ulicama nastaje potop. Najdramatičnija situacija je na parkingu smeštenom između stambenih zgrada u centru grada pošto nakon svakog pljuska Pribojci na tom mestu dobijaju - jezero.

- Nema samo Zlatibor jezero u centru, evo imamo i mi, sa svakom jačom kišom. Samo nam još labudovi nedostaju, bio je jedan od kmentara koji se mogao pročitati na društvenim mrežama.

Meštani dodaju da ovo nije jedina, već da u gradu imaju tri slične kritične tačke. Usled veće količine vode, one postaju paralizovane za saobraćaj.

- Velikom brzinom se isrpred objekata stvori i do 20 centimetara vode, jer kad su nivelisali šahte neke su ostale visočije u drugim ulicama i onda se voda iz tri ulice sliva u jednu šahtu. Kad dođe otpad, ona se začepi i tako nastaje ovo jezero u centru grada, kažu za RINU Pribojci.

Dodaju da se nadaju nekom rešenju kako im ne bi sa svakim pljuskom bile potrebne gumene duboke čizme, da bi izašli napolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA