Vreme čitanja: oko 2 min.

Tamara usrećila još jednu porodicu i obezbedila im topli dom: "Nikola i Milica će Imati srećnije detinjstvo"

Vreme čitanja: oko 2 min.

U srcu mlade Vranjanke, postoji mesto za sve. Mnogima je pomogla, obezbedila hranu, renovirala kuću, odnela garderobu, a nekima i izgradila kuću iz temelja.

  • 0
Tamara Misirlić Foto: Fondacija Tamara Misirlić

Tamara Misirlić, ime koje kada čujemo znamo o čemu je reč - veliko srce i čista duša. Tamara je mlada humanitarka iz Vranja koje je svoj život posvetila humanitarnim akcijama. Sa samo 16 godina, Tamara je postala heroina nacije, koja i dan danas pomaže svima.

U srcu mlade Vranjanke, postoji mesta za sve. Mnogima je pomogla, obezbedila hranu, renovirala kuću, odnela garderobu, a nekima i izgradila kuću iz temelja. 

Pre samo nekoliko nedelja, Tamara je uputila apela za pomoć jednoj porodici, a potom se nije oglašavala sve do danas, kada nas je obavestila da je još jedna samohrana majka dobila kuću za svoju decu i njihovu bolju budućnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tamara Misirlic (@fondacija_tamara_misirlic)

- Ivani je muž iznenada preminuo, ostala je sama sa troje maloletne dece, “ćerkica ima tumor šake, na lečenje je u Beograd, nemam kako da odem da je vidim”.. kroz suze nam priča..

Nikola (11), Nevena (10) i Milica (8) iznenada su pre godinu ipo dana ostali bez oca. O njima se brine majka Ivana, koja je trenutno bez posla što dodatno otežava dovoljno tešku situaciju. “Ja želim da radim, zbog dece, konkurisala sam svuda, prvog maja bi trebalo da krenem, čistiću ulice, ali to je posao na dva meseca, posle ni sama ne znam šta ću” - kaže nam Ivana. Dodaje i da ćerka Nevena (10) trenutno nije sa njima jer ima tumor šake, te je operisana, a Ivani je najteže što nije sa njom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tamara Misirlic (@fondacija_tamara_misirlic)

Soba u kojoj deca spavaju je puna vlage i budji, škola i prodavnica su im daleko 4 kilometara, a njihova jedina želja je da imaju svoju sobu - napisala je Tamara.

Danas, ova deca danas žive potpuno novi život. 

- Vau, ovo kao da je druga kuća, kroz suze nam je rekla Milica kada je ugledala svoju novu sobu, a njenog brata Nikolu ćemo ispratiti na ekskurziju sa drugarima iz škole, i on je zbog toga presrećan. I njihova majka Ivana ne krije radost, jer je sada obezbedila deci sve ono što godinama nije mogla - napisale je Tamara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA