≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ceo život mi je stao u par crnih vreća": Dejana ušla u svoj stan i zatekla fekalije u svakoj sobi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejana za Telegraf.rs otkriva detalje "pakla" koji je prošla kada je ušla u svoju kuću

  • 14
Petrovac na Mlavi, Dejana Mitrović, izlivanje kanalizacije, komšija Foto: Privatna arhiva

Dejana Mitrović (60) godinama živi u Australiji, a u Srbiju, kaže, dolazi povremeno, kako bi posetila rodbinu i pijatelje. Kupila je stan u Petrovcu na Mlavi, u koji je retko dolazila jer ne živi u Srbiji, ali koji jeste njen dom u državi u kojoj je rođena.

Poslednji dolazak joj je, blago rečeno, preseo. Kako nam priča, ceo život, rad, trud i ulaganje, stalo je u nekoliko crnih kesa za đubre, jer je zbog izlivanja iz komšijinog stana, sve morala da baci.

Dejana za Telegraf.rs otkriva detalje "pakla" koji je prošla kada je ušla u svoju kuću.

Upozoravamo da su fotografije uznemirujuće.

Poseta rodnoj Srbiji, ostavila je gorak ukus za nju. 

- Sticajem okolnosti imam australijsko državljanstvo. Sa mužem sam pre šest godina kupila stan u Petrovcu na Mlavi gde smo povremeno dolazili. Međutim, sada smo 5. maja došli u Srbiju... Ulazimo u zgradu i već osećamo nesnosan smrad kako se širi. Ulazimo u stan...šok! Kupatilo, dnevna i spavaća soba plivaju u fekalijama - priča nam Dejana.

Za njen problem, ogorčeno kaže, niko nema razumevanja. 

- Počevši od komšija odakle je i došlo, tretirani smo kao psi lutalice - objašnjava nam i dodaje:


- Sve mi je uništeno. Od nameštaja do garderobe  - ceo život je stao u nekoliko crnih vreća... I na sve to privedena sam u policiju jer sam rekla u afektu da mi je da imam da bacim kašikaru u tu moju septičku jamu...Da li stvarno niko nije odgovoran, pitam se - očajno priča Dejana.

(Telegraf.rs)

Video: Bizarna drama stanara na Julinom Brdu: Svakodnevno nalaze ljudski izmet u hodnicima zgrade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    15. maj 2023 | 22:52

    Srbija je prešla iz komunizma, nesumnjivom zaslugom Miloševića i Šešelja, direktno u primitivizam!

  • Gaga NB

    16. maj 2023 | 07:29

    Kad odlazis i odsustvujes duzi vremenaki period bilo to na more-odmor ili u inostranstvo stan - nekretnina se osigurava na sve što pokriva osiguranje: poplava, pozar, provala i onda si miran kad se dese ovakve stvari. U osiguranje spada i smestaj vlasnika postradale nekretnine u hotel-privremeni smestaj dok se stan nekretnina ne dovede u maksimalno funkcionalno stanje. Vlasnik osiguranja bas briga da li taj ko je prouzrokovao štetu ima para ili ne jer on faktički nema ništa nego ga osiguranje juri za naknadu štete. Ja ne mogu da svatim da neko ko zivi i radi u inostranstvu ne moze da plati osiguranje na gosinu ili dve u visini od 300-400 evra i da ostvari premiju u slučaju štete. Ajd da razumem nas koji živimo u Srbiji zbog besparice malih plata ali kad dođe problem a doći će jer imamo "balkanski" mentalitet mnogo to osiguranje znači.

  • Milan

    15. maj 2023 | 22:47

    GđO Dejana!čovek mi je prolivao vodu 10god i nikom ništa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA