Vreme čitanja: oko 1 min.

Miodrag Radonjić se nameračio da osvoji fiću hibrida: I vi to možete uraditi ako ste štedeli struju u aprilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Znate li zašto poznati glumac stalno proverava da li je ugasio svetlo, isključio bojler, izvukao punjač za telefon iz utičnice i poklopio šerpu dok sprema klopu? Otkrio je da su sve ovo skriveni potrošači električne energije, a ukoliko želite da osvojite Fijat 500 hibrid, počnite da primenjujete savete Miodraga Radonjića

  • 0

"Struju štedi da humanost više vredi" naziv je nagradnog takmičenja koje je pokrenula Fondacija Mozzart uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike. Ako ste u aprilu ostvarili uštedu električne energije u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na aprili 2022. godine, možete osvojiti Fiat 500 hibrid, kompletnu zamenu stolarije, bicikle, štedljive kućne aparate i vaučere za kupovinu sportske opreme. Potrebno je samo da deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljete na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd, sa naznakom "za Nagradno humanitarno takmičenje "Struju štedi, da humanost više vredi", do 05. juna 2023.godine.

Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

Učešćem u takmičenju doprinosite i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki takav dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u Srbiji u nerazvijenim krajevima Srbije.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja istaknuta su na sajtu mozzart.org u kategoriji Fondacija Mozzart, kao i na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA