Vreme čitanja: oko 1 min.

Super tata sa ćerkicom je prkosio čak i potopu u Novom Sadu: Mama snima, a smeh odzvanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snima je postao viralan, a komentari su se samo nizali

  • 4
Tata i ćerka Printskrin/Ig/Stop nasilju

Juče je pojedine delove Srbnije zadesio veliki pljusak, a najteže je bilo u Novom Sadu. Ulice su bile poplavljene, a pripadnici policije su bili na terenu kako bi pomogli građanima.

Nosili su devojke u naručju preko pešačkog, pomagali ljudima da siđu sa krovova automobila i evakuisali ih do bezbenih mesta.

Sve ove scene, ostaće upamćene, ali jedna se ističe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by СТОП Насиљу (@stop_nasilju1)

Naime, kada je nateže, mi  iz Srbije nađemo uvek način da se zabavimo i da tu situaciju učinimo zanimljivom. Tako je jedan tata, sa svojom ćerkicom postao viralan na mrežama.

Naime, on je svoju preslatku mezimicu stavio na leđa, predpostavljamo da ih je mama snimala, izašli su na ulicu i skakli u ogromnoj bari. Dete se smejalo, i tata je bo srećan, a ovo je zasigurno jedan od onih video snimaka koji nam ulepšahju dan.

Snima je postao viralan, a komentari su se samo nizali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    18. maj 2023 | 16:44

    Sve ono što je bilo potpuno normalno pre 30-40 godina, sada je ekskluziva i "šokantno". Krajnje je vreme da se upitamo kakvi su nam potomci i u čega su se pretvorili!

  • Ana

    18. maj 2023 | 16:37

    A moj bivši muž svoju rođenu ćerku nije video od njene druge godine, sada ima 19. Ona nema te uspomene, ona ima tatu u krštenici koji "plaća, šta je problem" kako ume da kaže, a ne želi da je vidi ... tuga najtužnija, kada vidim kako su neki muškarci očevi a drugi monstrumi prema ženskoj deci, srce mi se cepa.

  • Rv

    18. maj 2023 | 20:51

    Hahaha bravo tata 👏👏👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA