Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak ranjen u "Ribnikaru" i dalje u teškom stanju: Ne može da pomera jednu ruku i noge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika tragedija dogodila se u sredu, 3. maja, kada je maloletni učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja

  • 2
OS Vladislav Ribnikar, polazak u skolu Foto: Nikola Anđić

Dečak, koji je ranjen u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, i dalje je u teškom stanju, a tokom prethodne nedelje prebačen je na "Institut za majku i dete, piše Nova.rs.

Dečak je zadobio teške povrede grudnog koša, vrata i dva kičmena pršljena, kada je u njega pucao trinaestogodišnji dečak-ubica.

- I dalje je u teškom stanju, jednu ruku pomera, drugu ne može, kao i obe noge. On se nakon ranjavanja jedno vreme bio na respiratoru jer mu je povređena lezija blizu produžene moždine - navodi sagovornik portala Nova.rs.

Podsetimo, velika tragedija dogodila se u sredu, 3. maja, kada je maloletni učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja, a ranio 6 đaka i nastavnicu istorije. U međuvremenu, još jedna učenica je podlegla povredama.

Danas su se zvona škole oglasila po prvi put nakon pucnjave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuca

    22. maj 2023 | 16:07

    Ne sipajte vise so na ranu roditeljima.. ko iznosi te detalje iz bolnice?

  • Cuca

    22. maj 2023 | 16:38

    Od kada sam.procitala ovo jos uvek ne mogu da verujem da neko moze ovako smela da kaze o stanju pacijenta ( i grujicicka je jednom to rekla na tv-u). Da li iko razmislja da to dete ima mozda brata sestru kome mozda roditelji ne zele da kazu istinu.. pa jel ima mozga ta ministarka i ti lekari vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA