≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su nesebični, tuđ osmeh njihova je sreća: Izabrani finalisti konkursa "Oni su heroji", žene u prednosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak 172 prijave su završile u takmičarskom delu, a građani Srbije pokazali su da postoji veliki broj heroja i heroina u našem društvu

  • 2
Oni su Heroji Foto: Oni su heroji

Deset finalista konkursa "Oni su heroji" konačno je dobilo glas i pažnju kakvu zaslužuju za brojna herojska dela koja su učinili ove godine.

Čak 172 prijave su završile u takmičarskom delu, a građani Srbije pokazali su da postoji veliki broj heroja i heroina u našem društvu.

Preko 150.000 glasova iz 38 gradova Srbije odlučivalo je kojih 20 heroja će se naći u užem izboru.

Nakon detaljne komisijske provere i sistema bodovanja koji je dostupan na sajtu onisuheroji.rs, izabrano je 10 finalista. Oni su pravi Heroji velikog srca koji nesebično čine sve kako bi svet bio bogatiji za osmeh i sreću onih kojima pomažu.

Marija Rajčić, Jova Ristić, Tatjana Obradović, Katarina Deninger, Aleksandra Marić, Anita Petrović, Suzana Božanović, Branka Kovačević, Goca Petrović i Mina Gavrlov su finalisti konkursa za ovu godinu.

Svečana priznanja dodeliće predstavnici Delegacije Evropske unije u Srbiji. Pored priznanja i zaslužene promocije, pobednicima će biti dodeljeno i putovanje za dvoje "Otkrij Istočnu Srbiju" koju poklanja EU za kulturno nasleđe i turizam. Superheroje čekaju i vredni poklon-paketi koje su obezbedile domaće i međunarodne kompanije i organizacije, a među kojima je i Fudbalski savez Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski vatrogasci-spasioci o podvizima i teškim danima u Turskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA