Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragan Marković Palma priredio je prijem za rukometašice Jagodine koje su osvojile titulu prvaka Srbije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Palma rukometašicama Jagodine: Vi ste neko ko donosi radost i sreću

  • 0
Dragan Marković Palma Foto: Promo/ Marija Jovanović

U Skupštini grada Jagodine danas je priređen prijem za igračice i rukovodstvo Ženskog rukometnog kluba Jagodina, koji je u ovoj sezoni u Srbiji osvojio sve što se osvojiti može. Nakon druge pobede u finalu plej ofa prvenstva Srbije nad Železničarom iz Inđije, jagodinske rukometašice osvojile su titulu prvaka Srbije, a pre toga osvojile su i trofeje u Kupu Srbije i Superkupu Srbije.

-Vi ste neko ko donosi radost i sreću i ja sam vam na tome veoma zahvalan. Mi se kao grad trudimo da ličimo na vas i da budemo u svemu prvi i u tome uspevamo. Nije lako da jedan tim u svakoj novoj sezoni ima 90 posto novih rukometašica i da se sve to uklopi i osvoji titula i prvaka Srbije i Kup Srbije i Superkup Srbije. I zato čestitam i predsedniku kluba Aleksandru Miladinoviću i treneru Draganu Markovu. Grad Jagodina sa svoje strane ispunjava sve svoje obaveze prema klubu i plate su uvek na vreme i onako kako su dogovorene - rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Predsednik ŽORK Jagodina Aleksandar Miladinović zahvalio se gradu Jagodini i lično predsedniku Markoviću na velikoj podršci klubu.

-Bez podrške grada mi ne bi postigli ovakve uspehe, a oni su najveći u istoriji jagodinskog klupskog sporta - kazao je Miladinović. Trener Dragan Markov je istakao da je ovo bila veoma teška i naporna sezona, u kojoj je bilo mnogo problema sa povredama, što je, kako je rekao, bio razlog da se ne podigne lestvica više na evropskoj sceni. Na podršci su se zahvalile u ime rukometašica Jelena Gojković i Srna Sukur.

Prijemu su prisustvovali i gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević. Poslednjih šest godina Ženski rukometni klub Jagodina je osvojio 4 titule Prvaka Srbije, 5 trofeja Kupa Srbije i ubedljivo je najbolji tim u ženskom rukometu u Srbiji. U tih šest godina čak 30 rukometašica Jagodine danas igra u najboljim evropskim klubovima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA