≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

O herojskom činu vaspitačice iz Aranđelovca svi pričaju: Pokosio je auto, ona prvo sklonila decu na sigurno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, vaspitači ovog vrtića decu neretko vode decu u taj park i prilaz je maksimalno obezbeđen kako pešačkim prelazom tako ležećim policajcem.

  • 6
Deca, pešački prelaz

Foto: Shutterstock

Društvenim mrežama kruži priča o vaspitačici heroju iz Aranđelovca, koja je junačkim činom pokazala svima kako se radi svoj posao.

Naime, vaspitačica jednog vrtića u Aranđelovcu odlučila je da dečicu odvede u jedan obližnji parkić da se igraju, stala je na pešački prelaz i zaustavila saobraćaj kako bi deci obezbedila sigurno prelažanje ulice i tada kreće prava drama.

U jednom momentu žena je bila leđima okrenuta jednom automobilu koji je uprkos zaustavljanju po nerazjašnjenim okolnostima pošao i oborio nesrećnu ženu na pešačkom prelazu. U tom trenutku deca koja su videla nezgodu uspaničila su se i počela da vrište, a vaspitačica od šoka nije uspela da zapamti tablice.

- Žena je zaustavila vozila da deca pređu pešački prelaz, onda ju je auto oborio i pobegao sa lica mesta - navedeno je ispod jedne objave.

Ova hrabra žena ustaje sa polomljenim stopalom i prvo preplašnu decu odvodi u vrtić na sigurno, pa tek onda odlazi da zbrine svoje povrede.

Roditelji, koji su priču čuli od svoje dece, prvenstveno su ganuti ovim herojskim činom vaspitačice i planiraju da predlože da se ženi dodeli nagrada grada, a sa druge strane kuljaju od besa jer se u toj ulici nesavesni vozači vrlo često nepropisno parkiraju i zaleću jer je ulica nizbrdo i time ugrožavaju bezbednost dece. 

Auto pokosio vaspitačicu u Aranđelovcu

Printskrin: Društvene mreže

Inače, vaspitači ovog vrtića decu neretko vode decu u taj park i prilaz je maksimalno obezbeđen kako pešačkim prelazom tako ležećim policajcem.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan je na faks išao sa 70 koleginica, sad je jedini muški vaspitač u svom kraju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    24. maj 2023 | 20:48

    U ovoj Srbiji malo, malo pa neka debilčina pokosi pešaka, mislim da su pojedince samo volovska kola. Nadam se da će vaspitačica sanirati povredu stopala tj da neće imati problem u budućnosti a da će tog debila naći, mada od toga po srpskom zakonu nema vajde.

  • Geras

    24. maj 2023 | 22:15

    Nagraditi vaspitačicu kao primer drugima... I pričati deci o tome... Za svaku pohvalu

  • Lidija

    24. maj 2023 | 23:44

    Srbija je puna debila i psihičko nestabilnih osoba. Zar majmun, da na ovakav način na pešačkom koji je bio obezbedjen zbog dece, udari vaspitačicu i pobegne. Skote gde će ti duša?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA