Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav prizor iz dvorišta škole "Žarko Zrenjanin" kod Novog Sada: Đaci na nastavu ne idu kolima ni autobusom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da u Magliću postoji kultura vožnje bicikla, čak i među najmlađima

  • 3
Maglić, bicikl, škola Foto: Facebook/Novosadska biciklistička inicijativa

Iako se u poslednje vreme škola sve više pominju u medijima sa negativnom konotacijom i zapitanošću šta se dešava sa našom omladinom, prizor iz Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u Magliću uspeo je da demantuje svaku lošu pomisao.

Novosadska biciklistička inicijativa objavila je fotografije na kojima se vidi školsko dvorište prepuno dvotočkaša kojim đaci dolaze na nastavu, piše NS uživo.

- Iako u Magliću nema biciklističkih staza, očigledno je da postoji kultura odlaska u školu biciklom. Bravo za Maglić i apelujemo na roditelje da stave deci svetla na njihove dvotočkaše - belo napred, nazad crveno - istakli su iz Novosadske biciklističke inicijative.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za primer

    28. maj 2023 | 13:48

    U petak smo, sa prethodnim direktorom, obišli ovu školu i salu za sportove. Za divljenje je opremljenost, ambijent, urednost, ljubazonost. U selu je uredjeno jezero sa sportskim terenima, kompleks bazena da zadovolji sve potrebe prema uzrastu posetilaca, čiste ulice kao da ste u ogromnom parku, divni resorani. Bački Maglić, iako selo, može da bude primer za veće gradove.

  • aleksandar

    29. maj 2023 | 17:07

    Pa logično da dolaze biciklom, neće sigurno kolima, jer je OŠ u pitanju 🤣

  • Gledam u nemackoj

    28. maj 2023 | 14:42

    Pred gimnazijom I osnovno skolom sve pod konac bicikla parkirana ispod krova a gimnazijalci dolaze u skolu sa besni autima porseima mercedesima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA