Vreme čitanja: oko 1 min.

Mališani iz Pančeva nakon škole u radnu akciju: Počistili igralište koje su njihovi vršnjaci išarali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se vidi na objavljenoj fotografiji, po najvećem suncu mališani su ribali tobogane, kako bi sebi i svojim drugarima obezbedili lepšu okolinu za igranje

  • 0
Seca na igralištu Foto: Faceebok

Prizor grupe dece na igralištu nakon završenih časova nije retkost. Svakodnevno viđamo osnovce sa loptom u rukama dok se kroz graju opuštaju od školskih obaveza. Ipak, u Pančevu situacija je pre tri dana bila malo drugačija.

Umesto lopte, osnovci su u rukama držali krpe i tečnost, i to kako bi očistili haos na toboganima koji su napravili njihovi vršnjaci. Naime, kako su objavili građani na društvenim mrežama, igralište je zatečeno išarano, a maleni Pančevci nisu časili ni časa, već su spustili svoje školske torbe na pod i krenuli u veliku akciju.

Kako se vidi na objavljenoj fotografiji, po najvećem suncu mališani su ribali tobogane, kako bi sebi i svojim drugarima obezbedili lepšu okolinu za igranje. Prema sdvedočenjima građana u pitanju su učenici odeljenja 5/2 iz Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", a stariji Pančevci tvrde da je ova škola poznata po humanosti i lepom vaspitanju đaka.

- Deca iz Zmajeve su oduvek bila najbolja, svaka čas! Bravo za roditelje koji su ih ovako vaspitali - navode građani u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA