Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranjeni Dragiša iz bolničke postelje o napadu: "Šetali smo normalno, pucali su otpozadi. Istrajaćemo do kraja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranjen, u šok sobi i u zavojima, ovaj hrabri čove iz bolničke postelje imao je samo jednu poruku za sve

  • 0
Dragisa Galjak Foto: Privatna arhiva

Jedan od trojice najteže povređenih Srba u sukobima na KiM, Dragiša Galjak je, prema rečima dr Zlatan Elek, direktora KBC Kosovska Mitrovica, i dalje na intenzivnoj nezi i njegovo zdravstveno stanje je još zabrinjavajuće, ali je pod 24-časovnom zaštitom.

Sa teškim telesnim povredama i prostrelnom radom, u predelu karlice primljen je u bolnicu, a reporter "Novosti" je razgovarao sa Dragišom

- Normalna je šetnja bila, pucali su otpozadi, nemam ništa drugo da vam kažem. Mi smo normalno prošli pored njih, jedan se rafal čuo i osetio sam metak odpozadi - rekao je Dragiša.

Ranjen, u šok sobi i u zavojima, ovaj hrabri čove iz bolničke postelje imao je samo jednu poruku za sve.

- Istrajaćemo do kraja - naglasio je.

Podsećamo, Dragiša je pogođen s leđa, dva metka su ga pogodila. Operisan je i u jednom trenutku lekari su mu se zbog gubitka krvi, borili za život.

Drugi najteže povređeni je doktor Dragiša Milović, ima višestruke povrede, od udaraca u grudi, trbuh, ruke, noge, on je na opservaciji. Treći je Časlav Sofronijević, od više udaraca u grudi, gumenih metaka, u predelu slabinske regije, takođe se nalazi u ovom trenutku na opservaciji. Ostali su svi sa lakšim telesnim i teškim povredama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA