≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 4. jun 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2
Naslovne strane Prelistavanje novi Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 4. jun 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Nastavnici srednje škole u Zvečanu uz pratnju Kfora-a idu po svedočanstva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex 06

    4. jun 2023 | 00:43

    Kako ovi iz opozicije znaju da vlast sve čini da joj kraj bude brze, a oni krali ko svrake pa sad bi opet..

  • Carica Sveta

    4. jun 2023 | 01:47

    I još nešto. Povodom ovih presuda Srbima u Hagu. Pre svega, tužilac Bramerc i svi oni koji su presudili srpskoj strani 1300 godina više zatvrskih kazni u odnosu na druge presude, ići će na dugu robiju zbog nesavesnog postupanja, pristeasnosti, nerazumno dugih suđenja i presuda koje su duboko narušile ljudska prava predstavnika jednog naroda, a negirala hiljade žrtava tog istog naroda na istom prostoru jedne iste zemlje. Dakle, sve ide u Sud za ljudska prava i na reviziju. Jer , Bramerc je hio previše bahat, za borholovskih 5 minuta slave, a u želji da pomogne Nataši Kandić, optuženoj za mobing i zlostavljanje kokega u Fondu za humanitarno pravo. A ja volim bahate i neprofesiinalne ljude. Njegovom izjavom da se u Jugoslaviji nije vodio građanski rat, dezavuisao je sud koji se zove Tribunal za bivšu Jugoslaviju. Dakle, rat koji je počeo u Sloveniji, sa logorima i ubistvima pripadnika JNA, nije počeo u Srbiji. I Tribunal se sa razlogom zove po Jugislaviji. Dakle, prekršeno je poštovanje suda, od steane samog tužioca. Jer svi koji su u sukobima učedtvovali, osim mudžahedina AL Kaide0, imali su jugoslovensko državljanstvo. Ratni sukob je počeo sa tim državljanstvom. I to je glavni dokaz pravne greške u svim presudama, kao i onim oslobađajućim. Zato mora da se uradi revizija svih slučajeva i mora da se ispita zašto nije suđeno za Sloveniju,kao i za hiljade srpskih žrtava u BiH. Prosto i jednostavno. Nezavisno telo formirano u te svrhe utvrdiće krivicu nadležih sudija i tužilaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA