• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bratislav Gašić obišao je pripadnike Uprave granične policije na Aerodromu "Nikola Tesla"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Gašić je istakao da će zanavljanje opreme pripadnika Uprave granične policije zasigurno značiti u njihovom daljem radu, kao i da će se u narednom periodu nastaviti sa ulaganjem i osavremenjivanjem opreme koju ovi pripadnici koriste

  • 3
Bratisalv Gašić

Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Uprave granične policije na Aerodromu "Nikola Tesla" koji od danas rade u novim uniformama i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremu i tehničke kapacitete policije kako bi se postigla još veća efikasnost prilikom rešavanja svih bezbednosnih izazova.

- Prvi utisak koji putnici steknu već prilikom sletanja u Srbiju, dobija se upravo od pripadnika granične policije, sa kojima se naši građani kao i strani državljani susreću već prilikom pasoške kontrole. Neophodno je da uz osmeh i pozitivan stav pokažemo iskrenu dobrodošlicu svima koji ulaze u našu državu, kao i damo jasnu poruku da će se svi tokom boravka u našoj državi osećati bezbedno i sigurno - poručio je ministar unutrašnjih poslova Gašić.

Ministar Gašić je istakao da će zanavljanje opreme pripadnika Uprave granične policije zasigurno značiti u njihovom daljem radu, kao i da će se u narednom periodu nastaviti sa ulaganjem i osavremenjivanjem opreme koju ovi pripadnici koriste.

- Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a, olakšavamo svakodnevni rad policije, a naš konačni cilj je da pružimo još bolju zaštitu i bezbednost svakog građanina u Republici Srbiji. Težimo modernizovanju policije kako bismo pokazali da brinemo o ljudima i njihovoj bezbednosti, kao i o njihovoj imovini - rekao je ministar Gašić.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić čestitao Dan MUP-a: Hrabrost, odlučnost i žrtva su sinonimi za srpsku policiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA