≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pirot dobija ogromni kompleks za kupanje: Ovde će dolaziti cela Srbija, ima bazene, terene, stadion...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je za Telegraf.rs kazao gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, objekat otvorenog kupališta prostire se na preko 20.000 metara kvadratnih

  • 0
Kupalište Pirot Foto: Privatna arhiva

U Pirotu je završena izgradnja velelepnog kupališnog kompleksa na otvorenom, koji će već za desetak dana biti otvoren za posetioce, a na otvaranju objekta vrednog skoro 500 miliona dinara sviraće kultni rok sastav Piloti.

Otvoreni kupališni kompleks deo je velikog sportsko-turističko-rekreativnog kompleksa koji sadrži i zatvoreni bazen, gradski stadion, teniske terene, fudbalski teren sa veštačkom travom i druge sadržaje.

Kako je za Telegraf.rs kazao gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, objekat otvorenog kupališta prostire se na preko 20.000 metara kvadratnih, a sam bazen predstavlja najveće vodeno ogledalo u Srbiji površine 2900 metara kvadratnih.

Ovaj kompleksa čija izgradnja je finansirana iz gradskog budžeta, sadrži i teretanu na otvorenom, veliki broj sportskih terena, za košarku, atletiku, poseban deo namenjen je najmlađima, a deo kompleksa je i moderan restoran-kafe.

- Ponosan sam na ovaj građevinski poduhvat koji je realizovan u poslednji čas, moglo bi se reći, jer je njegova izgradnja počela pre globalne krize i drastičnog poskupljenja građevinskog materijala. Sada bi nas takav objekat verovatno daleko više koštao, a treba reći da je izgrađen sredstvima iz gradskog budžeta - kazao je Vasić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA