≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkazani ispiti, zgrade evakuisane: Ovim fakultetima u Srbiji stigle su dojave o bombi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kontradiverzioni pregledi su u toku

  • 6
Kontradiverziona jedinica, Policijska brigada Foto: Nikola Anđić

Na više fakulteta u Srbiji stigle su prijave o postavljenim bombama, potvrđeno je iz MUP-a. Visokoobrazovne ustanove koje su primile dojave nalaze se u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Objekti su evakuisani, a kontradiverzioni pregledi su u toku.

Filozofski fakultet u Nišu obavestio je studente da su zbog dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi u zgradi ove obrazovne ustanove otkazani svi ispiti koji su bili zakazani za danas, javlja Jugmedia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    7. jun 2023 | 16:13

    Ovo već poprima ozbiljne razmere ,nakon zločina u Ribnikar Školi ,strane agenture dodatno destabilizuju Srbiju. Da ništa nije slučajno ,protesti protiv nasilja ,iskorištavanje jadnog roditelja poginule dece za ubiranje rejtinga i političkih poena . Dojave lažne o bombama ,prinudno raspuštanje dece pre 20 juna ,odnosno kraja školske godine . Neko a Srbiji je poznato ko ,želi novi Majdan ili 5 oktobar ,koji je jednako tragičan kao 27 mart 1941. Cilj je podeliti podeljenu Srbiju još više ,za ostalo će se lako ,Kosovo i Metohija u protestima ne postoje!

  • Vuk

    7. jun 2023 | 17:54

    Mislim ta Je to samo jedan korak u pravcu diktature. To se priprema podloga za god. 2030, a tada smo ga nadrljali. Nema TU nikakvih bombi, da Je to istina vec bi taj (ili ti) bio/bili uhapsen/i. Nije nasa policija ni naivna a ni glupa. Toliko od mene.

  • Nep

    7. jun 2023 | 17:42

    koja ozbiljna država se obazire na ovakve glupe dojave?? Svaki šiptar može nazvati iz Albanije ili sa Kosova i pričati gluposti a država pleše ?! Niko nije minirao škole nikada niti oće. Kada ih počnete ignorirati oni će se prestati zabavljati sa zvanjem i prijetnjama..glupost obična.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA