• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako krećete na put, obratite pažnju: Ovo su aktuelne izmene zbog radova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apelujemo na oprez u saobraćaju

  • 0
 NIS AUTOPUT RADOVI

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Prema informacijama Puteva Srbije, danas će biti izvođeni radovi na sanaciji kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, na deonici Nova Pazova - Novi Banovci u smeru Beograd - Novi Sad.

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 500 metara.

Takođe, kako je navedeno u saopštenju, od danas pa do 15. juna biće izvođeni radovi na rehabilitaciji kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Ražanj - Paraćin, u zoni petlje Pojate u smer ka Beogradu.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom, navedeno je u saopštenju.

Na auto-putu E-763, kod petlje Ljig-Takovo, u desnoj cevi tunela Brančić, u smeru ka Čačku, danas od 9 do 17 časova najavljeni su radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje u tunelima. U zoni radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Na deonici Ruma-Jarak planirano je naizmenično propuštanje vozila u dužini od oko 135 metara, od 7 do 17 čaosva, radi obezbeđivanja radova na izgradnji pešačkih staza na mostu broj 3 i farbanja mosta broj 3 koji je sastavni deo auto-puta Ruma–Šabac.

Kako je navedeno, na deonici Salakovac - Zabrega (Boževac), u naseljenom mestu Šapine, danas u periodu od 7.30 do 16 časova planirani su radovi na urezivanju induktivnih petlji za automatski brojač saobraćaja, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, od petlje Sirig do petlje Novi Sad Jug, u smer ka Beškoj, od 07.06. do 09.06.2023. izvode se radovi na košenju u srednjem pojasu. Za vreme izvođenja radova u pokretu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA