Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak hteo da kupi sladoled pa dobio dva šamara od vlasnika radnje: "Upozoravao sam ga, dobio je dve pljuske"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U PU Leskovac kažu da je slučaj prijavljen * "Ja sam izašao da sprečim neku štetu i grdio ga, a on me nazvao svinjom i upiljio mi se u lice", kaže vlasnik prodavnice

  • 6
Dečak tinejdžer sladoled napad Foto-montaža: Shutterstock

Učenik sedmog razreda škole u Milanovu kod Leskovca dobio je dva šamara od vlasnika prodavnice kada je bez dozvole na zamrzivaču sa sladoledom pokušavao da otvori aluminijski poklopac, tvrdi njegov otac S. R, navodi Jugmedia

On kaže da se to desilo 6. juna na velikom odmoru kada je učenik otišao da kupi užinu.

- Kupio je u prodavnici užinu, pa hteo i sladoled iz velikog frižidera, koji je bio ispred prodavnice. Kako se sin žurio, a vlasnik bio zauzet, on je sam podigao metalni poklopac, koji se otkačio i pao na beton. Onda je vlasnik istrčao iz prodavnice i dva puta ga ošamario - priča otac.

PU Leskovac: Prekršajne prijave i dečaku i muškarcu

U PU Leskovac kažu da je slučaj prijavljen, odnosno, da je policija bila na licu mesta, te da će, najverovatnije biti podnesene dve prekršajne prijave, protiv vlasnika prodavnice i protiv učenika, koji ima 14 godina.

Otac kaže da modrice na obrazu nisu ostale, ali da se njegov sin veoma uplašio, da je ponižen i da ima noćne more.

Vlasnik prodvnice negira da ga dečaka šamarao, več da mu je samo vrhovima prstima udario dve „pljuske“.

- Lepo sam ga upozoravao da ne diže poklopac jer je komplikovan. Nije me poslušao, i pokušavao je da ga otvori, ja sam izašao da sprečim neku štetu i grdio ga, a on me nazvao svinjom i upiljio mi se u lice. Tada sam ga dva puta vrhovima prsta pljusnuo po licu jer je bilo vrlo ružno da dete vređa starije, a nije mu prvi put - priča vlasnik prodavnice.

On kaže da je s tim dečakom više puta imao problema i ne samo on.

- Pitajte u školi - kaže.

(Telegraf.rs)

Video: Vanredna situacija proglašena u Sjenici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    9. jun 2023 | 22:16

    Van skolskog dvorista, setnja po gtadu, u moje vreme nije bila dozvoljena.

  • Srkimaja

    9. jun 2023 | 22:42

    Sta on ima da dize poklopac, cim je metalni poklopac zu znaci da ne radi a ne ti hteo da ukrades pa kada su te uhvatili ti kukas..... i oca bi istamburo po guzici.

  • Pravnik

    9. jun 2023 | 22:42

    Maloletno lice nije prekršajno odgovorno, tako da protiv njega ne mogu podneti prekršajnu prijavu. A ako ga je pljusnuo. Da je otac normalan i on bi pa ne bi dirao ono što ne treba i slušao bi i poštovao starije. Upravo su ovo situacije gde roditelj brani dete koje je krivo i posle neka deca postanu veoma nevaspitana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA