Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije nakon stravičnog udesa na mostu preko Tise: Prešao u suprotnu traku i udario u kamion

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeni mladić prevezen iz Zrenjanina u Klinički centar Srbije

  • 1
Saobraćajna nesreća Novi Sad - Zrenjanin Foto: Nikola Bilić

U nezgodi koja se jutros oko 9 časova dogodila na mostu preko Tise teško je povređen muškarac star 33 godine iz Zrenjanina.

Kako nezvanično saznajemo, on je svojim automobilom marke Mini, zrenjaninskih registraskih oznaka, prešao u kontra smer i direktno je udario u kamion, a kamion je nakon toga udario u ogradu mosta.

Automobil kojim je upravljao povređeni mladić je potpuno uništen, a njega su iz vozila vadili vatrogasci koji su isekli automobil.

Mladić je zadobio teške povrede i prevezen je iz Zrenjanina u Klinički centar Srbije u Beogradu. Njegovo trenutno stanje nije poznato.

U toku uviđaja saobraćaj na ovom mostu koji važi za crnu tačku bio je obustavljen saobraćaj. Inače ceo put Novi Sad Zrenjanin je jedna velika crna tačka, a najkritičnije ja baš na mestu nesreće, ali i na potezu kod Kaća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    10. jun 2023 | 15:50

    Put Zrenjanin-Novi Sad crna tačka? Ma dajte, ne ludujte! Pre svega treba naučiti kako i kojom brzinom voziti po putu gde su sa obe strane zasejana polja. On prolazi kroz poljoprivrednu zonu i brzinu treba prilagoditi isto kao kada prolazite kroz industrijsku zonu. Tim putem voziš 70 km. maksimalno a ne 150 km. Pre svega taj put nije ni auto put ( max. 130 km.) niti put rezervisan samo za motorna vozila ( max. 100 km.). Tim putem se vozi uvek sa čistom i bistrom glavom ili da zabranimo sejanje pšenice, zobi, ječma, suncokreta, kukuruza, šećerne repe, lubenica, dinja i drugih kultura?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA