Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđević obišao Regionalno poštansko-logistički centar Beograd

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđević je sinoć oko 21 čas obišao Regionalni poštansko-logistički centar (RPLC) Beograd

  • 0
Zoran Đorđević Foto: Pošta Srbije/Tijana Rajković

Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Pošte Srbije" Zoran Đorđević je sa zaposlenima u Regionalnom poštansko-logističkom centru (RPLC) Beograd, razgovarao o unapređenju uslova rada i najavio mogućnost zapošljavanja novih radnika u toj radnoj jedinici.

Kako se navodi u saopštenju pres službe "Pošta Srbije", Đorđević je sinoć oko 21 čas obišao Regionalni poštansko-logistički centar (RPLC) Beograd.

Tom prilikom je, zajedno sa direktorom RPLC Beograd Borislavom Đurkovićem, razgovarao sa zaposlenima u službi Post ekspresa i službi za sortiranje paketskih i pismonosnih pošiljaka.

Zoran Đorđević Foto: Pošta Srbije/Tijana Rajković

"Razgovor sa zaposlenima iskoristio sam da čujem njihove predloge. Unapređenje uslova rada zaposlenih u Pošti Srbije od velike je važnosti kako za naše kolege, tako i za naš veliki sistem. U narednom periodu očekujemo povećanje broja pošiljki, te će shodno tome taj broj pratiti i povećanje broja zaposlenih u ovoj radnoj jedinici", izjavio je Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA