Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto u skupom automobilu, došli su rikšom koju vozi Betmen lično: Originalna ideja malih maturanata iz Čačka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvojica malih maturanata su na ovaj način dodatno oraspoložili sve pristutne i atmofseru učinili još pozitivnijom i opuštenijom

  • 0
Originalna ideja malih maturanata iz Čačka oduševila građane foto: RINA

I dok se većina maturanata, i malih i velikih, trudi da ostavi što upečatljviji utisak prilikom dolaska upravo na to matursko veče, birajući skupocene odevne kombinacije i luksuzne automobile, dvojica sada već bivših učenika osmog razreda OŠ Ratk Mitrović iz Čačka, svojom jedinstvenom idejom ukrali su show. Njih je na proslavu dovezao Betmen lično i to u rikši.

- Jedan od maturanata mi je poslao poruku i pitao da li mogu da ih vozim na maturu u petak i ja sam oberučke prihvatio, jer me je ideja oduševila i zaista je bila neobična. Seli su u moju rikšu, ja sam ih odvezao u odelu Betmena. Kad smo stigli svi su bili pozitivno iznenađeni, slikali su i snimali dok smo dolazili, a potom smo se i provozali jedan krug, kaže za RINU Dragan Tolić, vozač jedine rikše u Zapadnoj Srbiji.

Dvojica malih maturanata su na ovaj način dodatno oraspoložili sve pristutne i atmofseru učinili još pozitivnijom i opuštenijom.

- E, ovo je najoriginalnija ideja. Bravo momci, moglo se čuti od okupljenih koji su došli da isprate osnovce na matursko veče.

Inače, Dragan već nekoliko godina u svojoj rikši krstari čačanskim ulicama, a svoje sugrađane uvek iznenadi nekim neobičnim kostimom.

Bio je Deda Mraz, Supermen i Betmen.

- Imam u planu par novih kostima koje će videti narod čim prestanu ove kiše. I još po neko iznenadjenje, ali otom potom dodao je vozač rikše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA