Vreme čitanja: oko 1 min.

Teretna vozila čekaju na granici: Na jednom prelazu ima zadržavanja i putničkih automobila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj vikenda, ocenjuju nadležni, obeležiće otežani i zahtevniji uslovi vožnje sa mestimično mokrim kolovozima i povremeno jačim plјuskovima

  • 0
Vrčin, naplatna rampa, gužva u saobraćaju Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Saobraćaj je jutros slabijeg intenziteta, dok se popodne očekuje veći broj vozila na putevima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kraj vikenda obeležiće otežani i zahtevniji uslovi vožnje sa mestimično mokrim kolovozima i povremeno jačim plјuskovima, mogućom maglom i sumaglicom karakteristilčnom na putevima pored reka u kotlinama i preko planinskih prevoja.

AMSS savetuje vozačima da voze sporije, da poštuju sva ograničenja u brzini, ali i sve ostale saobraćajne propise, a posebno da obrate pažnju na deonice na kojima je zbog radova saobraćaj izmenjen, prenosi Tanjug.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, putnička vozila na graničnom prelazu Preševo na izlazu čekaju 15 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu čekaju 120 minuta, a na Batrovcima 60 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA