Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pregledali smo bunare, majka ga je poslednja videla": Porodica nestalog matičara zbunjena, od Radiše ni traga

Vreme čitanja: oko 1 min.

U trenutku nestanka Radiša je na sebi imao sivu majcu i trenerku sive boje, teget farmerice, sivi kačket i crno narandžaste patike

  • 0
Radiša Davidović Foto: privatna arhiva

Matičar iz sela Kalna kod Knjaževca, Radiša Davidović (57), nestao je prekjuče bez traga. Poslednji put videla ga je majka u svojoj kući kada joj je doneo namirnice, krenuo je na posao oko 7 ujutru i više se nije vratio.

Porodica je vrlo uznemirena, ali i zbunjena. Kako objašnjava njegov rođak Miloš za Telegraf.rs, Radiša je u kući svoje majke pre odlaska ostavio sva dokumenta, ali i automobil.

- Njegova majka je bila u bašti kada je otišao. Po povratku je videla da su mu tu sva dokumenta, telefon i automobil. Radiša se nije vratio u selo gde živi sa suprugom - naveo je on.

Miloš dodaje i da je situacija vrlo čudna jer ne postoji nijedan trag koji bi ih odveo do nestalog, a policija pretražuje vrlo nepristupačne predele u kojima ima i životinja.

- Sumnjali smo da ga je napala neka životinja, ali prosto nema nijednog traga. Pomislili smo i da nije slučajno suicid, nikad ne znate šta je čoveku u glavi, sve smo pregledali, ali nigde ni traga. Mislili smo čak i da je upao u bunar, ali to nije slučaj. Čak smo imali teoriju i da nikada nije napustio kuću - dodaje on.

Radišin rođak navodi da se upravo čuo sa njegovom ćerkom koja je na vezi sa policijom, ali nažalost, novih informacija nema.

- Sada sam pričao i sa njegovom ćerkom. Svi smo vrlo zabrinuti, ne znamo šta se desilo. Nadamo se da će bar neko prepoznati njegov lik i javiti se - objašnjava on.

Podsetimo, u trenutku nestanka Radiša je na sebi imao sivu majcu i trenerku sive boje, teget farmerice, sivi kačket i crno narandžaste patike. Policija je obaveštena i već je u potrazi , kao i lokalna lovačka sekcija.

Ako sumnjate da ste videli Radišu, obavestite o tome najbližu policijsku stanicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA