≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smrča preprečila magistralu: Zbog izvaljenog stabla na ovoj deonici firmirana ogromna kolona vozila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po rečima očevidaca, zastoj je trajao oko pola sata i ubrzo je saobraćaj normalizovan.

  • 1
Smrča preprečila magistralu Foto: Ustupljene fotografije

Preko magistralnog puta Nova Varoš - Kokin Brod, izvalilo se četinarsko stablo, koje je zaustavilo saobraćaj na toj deonici. U popodnevnim satima četinarsko stablo izvalilo se širininom magistralnog puta, od Nove Varoši put Zlatibora, u mestu Zlošnica.

Zbog inscidenta na ovoj deonici ubrzo je formirana kolona vozila, dok su nadležne službe uklonile granje i deblo sa kolovoza. Po rečima očevidaca, zastoj je trajao oko pola sata i ubrzo je saobraćaj normalizovan.

Podsetimo, mnoge nedaće su proteklih dana zadesile vozače na ovoj deonici između Zlatibora i Nove Varoši, počevši od odrona, stena i kamenja do izvaljenih četinara u blizini Užičkog mosta i danas u Zlošnici.

(Telegraf.rs/B.Ilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simke

    22. novembar 2023 | 08:44

    Primetio sam da uvek kad se nesto desi ima ih barem 5 ili 6 najmanje koji skrstenih ruku posmatraju prizor i niko repom slucajno da mrdne nebi li nesto preduzeli ili barem nesmetaali (ako nista drugo) vatgogascima ili drugim ovlasvenim licima Tako je i kad nesto rade uvev jedan kopa ili rilja a petorica gledaju (ponekad i vise njih ) dali to dolazi od bolesne radoznalosti, ili od hronicne lenjosti, ili od teske ravnodusnosti ,neznam tacno, ali je tako Smesno stvarno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA