Vreme čitanja: oko 1 min.

Nov režim saobraćaja u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu: Uskoro normalizacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova izmena saobraćaja biće na snazi do utorka, 20. juna

  • 0
Bulevar cara Lazara, Novi Sad, turbo raskrsnica Foto: Grad Novi Sad

Danas počinje nova izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, poslednje u okviru radova na izgradnji turbo kružne raskrsnice.

Sama kružna raskrsnica će, zbog pripreme i izvođenja završnih radova, biti zatvorena za saobraćaj u smeru od Bulevara oslobođenja ka Keju, saopštio je Grad Novi Sad.

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, odnosno na parnoj strani Bulevara cara Lazara. U ovoj fazi radova biće omogućen pristup Fruškogorskoj ulici, kao i uključenje iz ove ulice na Bulevar cara Lazara. Takođe, za saobraćaj će biti otvorena Sutjeska ulica, kao i pristup TC „Promenada“.

- Navedena izmena režima saobraćaja biće na snazi do utorka, 20. juna. Do kraja meseca realizovaće se finalni radovi na izgradnji kružne raskrsnice, ali oni neće ometati kolski saobraćaj pošto će se izvoditi van kolovoza - navodi se u saopštenju.

Što se tiče aktuelnog stanja radova, završeno je asfaltiranje saobraćajnih površina na parnoj strani Bulevara cara Lazara i trenutno je u toku obeležavanje horizontalne i postavljanje vertikalne signalizacije, kao i opreme za bicikliste (odmorište za bicikliste). Istovremeno se obavljaju i radovi na humuziranju zelenih površina.

Grad Novi Sad zahvaljuje se sugrađanima na strpljenju u protekla četiri meseca dok je, usled izvođenja radova na izgradnji turbo kružnog toka, na Bulevaru cara Lazara neminovno moralo doći do redukcije saobraćaja, ali koji, zahvaljujući efikasnoj dinamici i dobroj organizaciji radova, ni u jednom momentu nije bio u prekidu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA