Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Klinički centar Kragujevac nakon fotografija potopa: Poplavljen podrumski prostor u Hirurškom bloku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipe radnika UKC Kragujevac, u saradnji sa gradskim komunalnim preduzećima, od noćas intenzivno rade na otklanjanju posledica poplava, ali će zdravstvena ustanova danas raditi po vanrednom režimu rada, što podrazumeva zbrinjavanje samo urgentnih stanja

  • 0
Klinički centar u Kragujevcu Printskrin: Instagram/kragujevcani.rs

Iz Kliničkog centra Kragujevac oglasili su se za Telegraf. rs povodom potopa u ovoj zdravstvenoj ustanovi koji su izazvale obilne padavine u toku noći.

- U noći između 15. i 16. juna 2023. godine, usled obilnih kišnih padavina, poplavljen je podrumski prostor Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac u Hirurškom bloku sa odeljenjem Sterilizacije, u zgradi RH centra, podrumski prostor Klinike za pedijatriju i zgrada Ekonomsko- finansijske službe - naveli su.

Kako dodaju, od noćas se intezivno radi na otklanjanju posledica poplava.

- Ekipe radnika UKC Kragujevac, u saradnji sa gradskim komunalnim preduzećima, od noćas intenzivno rade na otklanjanju posledica poplava, ali će zdravstvena ustanova danas raditi po vanrednom režimu rada, što podrazumeva zbrinjavanje samo urgentnih stanja - saopštili su iz Kliničkog centra Kragujevac.

Kako navode ukoliko u narednim danima ne bude novih obilnih padavina, očekuju da će od ponedeljka, 19. juna 2023. godine, Univerzitetski klinički centar Kragujevac redovno funkcionisati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA