≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 17. jun 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 17. jun 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA:  Srndaći skakuću po poplavljenim poljima Futoga:Malo lepote u katastrofi izazvanoj obilnim padavinama

(Telegraf.rs)

Video: Novi snimci katastrofalnih poplava iz Aranđelovca: Sve je pod vodom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    16. jun 2023 | 21:17

    Izboriće se Srbija i sa poplavama. Kao što se izborila i sa tragedijama od 3 i 4 maja. Život pobeđuje. Važno je pohvaliti sve one koji pomažu, rade, pružaju podršku. Pohvaliti one koji su pokazali odgovornost i predali oružje MUP u, kako ne bi povredili ni sebe ni druge. Pohvaliti sve koji donose medalje zemlji, ostvaruju izvanredne rezultate. Time hvalite čitav narod. Dajete mu podršku u napretku. Jer da smo mi loše gnezdo, ne bi se odavde vinuli ni Jokić ni Đoković. Najbolji košarkaš današnjice ni najbolji teniser svih vremena. Da imam mob telefon, poslala bih sms poruku za pmoć onima u nevolji. Ali ga trenutno nemam. Neka pomognu svi oni koji mogu. Ja ostavljam novac u kutijama humanitarnih organizacija za lečenje dece. Svako neka uradi makar malo za druge i videćete koliko je dobsr osećaj. Država radi sve što država može u datim okolnostima, ali ponekad je lepše kada i sami učestvujemo u dobru. To je prava strana istorije.

  • alex 06

    17. jun 2023 | 00:14

    Da se Šiptarski teroristi drze u zatvor što duže..a ne ko bivša vlast kad je oslobodila teroriste ..bez razloga ih pustili na slobodu..

  • alex 06

    17. jun 2023 | 00:17

    Da bi neko bio u nekoj fotelji, treba neko za njega i da glasa..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA