≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odveli su ga samo zato što je prelazio ulicu": Otac otetog Uroša u Leposaviću ne zna gde mu je dete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog, navode iz Telekoma

  • 68
Uroš V. Foto: Facebook

MOG sina su uhapsili samo zato što je prelazio ulicu i to se vidi na snimku. Pre hapšenja je sedeo u kafiću. Krenuo je na posao kada su mu prišli kosovski policajci u civilu.

Ovako za "Novosti" Radomir Vukašinović govori o hapšenju sina Uroša Vukašinovića (28) radnika Telekoma.

Podsetimo, Telekom Srbija je u saopštenju za javnost naveo da je Uroš otet oko 7.30 u blizini Leposavića dok je putovao na posao.

"Prema do sada dostupnim informacijama, Uroš je kao i svakog radnog dana krenuo na posao iz svoje kuće u blizini Leposavića, ali na posao nije stigao, jer su ga presreli i oteli autom folksvagen bele boje bez vidljivih oznaka.

Za sada nije poznato gde je Uroš Vukašinović odveden i ko ga je oteo, ali izražavamo bojazan da je u pitanju još jedan atak na Srbe na Kosovu i Metohiji od strane tzv. kosovske policije.

Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog, navode iz Telekoma.

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milomir

    19. jun 2023 | 13:06

    Kurti ostavi nam decu! Hoćemo mir!

  • No

    19. jun 2023 | 13:11

    Dokle više???!!!!!!!

  • Mila

    19. jun 2023 | 14:22

    Ajde Zapade poslusaj vapaj roditelja, majki i oceva dece koja su maltretirana i momka koji je uhapsen, Vucica koji zeli mir da nas naros bude bezbedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA