≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo uradite pre nego što predate testove: Milićević poželeo uspeh učenicima koji polažu završni ispit

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je poručio osmacima da je odabir srednje škole jedna od najvažnijih i najlepših odluka u životu

  • 0
Đorđe Milićević mala matura Foto-kolaž: Marko Jovanović

Vršilac dužnosti ministra prosvete Đorđe Milićević, poželeo je svim učenicima koji su završili osmi razred osnovne škole mnogo uspeha na predstojećem završnom ispitu - 21, 22. i 23. juna, ali i tokom daljeg školovanja.

"Tokom ova tri dana imaćete priliku da pokažete znanja koja ste tekli tokom osnovnog obrazovanja, kao i sklonosti ka određenim profesijama. Znanje koje budete pokazali na ovom ispitu biće dovoljna i sigurna osnova za upis željene srednje škole. Kao što i sami znate, odabir srednje škole jedna je od najvažnijih i najlepših odluka u životu", navodi se u pismu koje je Milićević uputio svima koji polažu završni ispit.

On je poručio učenicima da testu pristupite bez treme i da na sva pitanja odgovaraju pažljivo, nakon što dobro promisle, jer imaju dovoljno vremena za to.

"Važno je i da proverite odgovore pre nego što predate testove. Želim vam puno uspeha tokom daljeg školovanja i da budete istrajni u postizanju najboljih obrazovnih uspeha", naveo je Milićević.

On je izrazio zahvalnost nastavnicima, svim zaposlenima u školama, kao i roditeljima na saradnji i podršci u ovom važnom procesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA