≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Počinje da ponestaje kiseonika za bolnicu u Kosovskoj Mitrovici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik danas ide u Brisel ali kako je istakao neće da razgovara sa Aljbinom Kurtijem

  • 51
Aleksandar Vučić Printskrin: RTS

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je jutros, gostujući u Dnevniku RTS, da počinje da ponestaje kiseonika za bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Kada se radi o tome što je Priština dozvolila prelazak administrativnih prelaza za srpske prevoznike sa stranom robom, Vučić kaže da su stvari mnogo ozbiljnije.

- Kažete promenio je odluku i dozvoljava ulazak robe iz inostranstva. Jer shvatate kakav je to bezobrazluk. To znači Srbi ne mogu da uvezu kiseonik ili hleb, vodu, ništa što je proizvedeno u Srbiji, ali vi Srbi ste dobrodošli ako treba da zarađujete pare za naše strane kompanije. Mi smo izvršili pritisak za našu američku i nemačku robu koju Srbi prevoze. I strance nije sramota da se hvale takvom odlukom. Najmanje milion dnevno su gubici - rekao je Vučić za RTS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toša

    22. jun 2023 | 12:47

    Svi vide, svi znaju i upućeni su u humanirarne katastrofu na KiM zbog Kurtijevog hira. Ko će koga imati na savesti??Hoće li Svet konačno odreagovati povodom ovakvog ponašanja Kurtija???

  • Cecilija

    22. jun 2023 | 09:51

    Vučić će razgovarati samo sa Boreljem, ne i sa zločincem Kurtijem!

  • Tijana

    22. jun 2023 | 09:51

    Ovo ponasanje Kurtija I njegove odluke prelaze sve granice zdravog razuma sve cini da protera nas narod.Ide do te granice da se nedozvoljava unost najosnovnijih stvari koje su potrebne bolnicama za rad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA