≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv mrak na ulicama Užica: Građani danima bez ulične rasvete, dobili smo odgovor šta se dogodilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deo Užica bez rasvete već nekoliko dana, a konkretnog odgovora od nadležnih i dalje nema

  • 0
Užice bez ulične rasvete Foto: Telegraf.rs

Deo Užica danima je već bez rasvete, na ulicama je mrkli mrak i prizor je zastrašujući. Ne vidi se prst pred nosom a građani ne znaju kada će ovaj problem biti rešen.

Kako za Telegraf navodi načelnica gradske uprave, Radmila Baćković Šojić, ispitivanje je u toku. Ona dodaje i da će problem biti rešen. 

"Došlo je do prekida rada javne rasvete, u toku je ispitivanje i otklanjanje prekida napajanja na predmetnoj deonici. Grad Užice je kao jedinica lokalne samouprave u skladu za zakonskom regulativom u obavezi da održava javnu rasvetu", rekla je načelnica.

Kako kažu meštani na ulicama je mrkli mrak i veoma je nebezbedno, pogotovo uveče ako je neko sam. Pokušali su da dobiju neke informacije od nadležnih, ali odgovora nema.

Deo mesne zajednice Krčagovo, i delovi ulica Heroja Jerkovića, Joakima Vujića i deo ulice Krađorđeve ostali su pre nekoliko dana bez napajanja, a kvar i dalje nije uklonjen.

(Telegraf.rs)

Video: "Oj, Užice srpski Carigrade": Stara citadela zablistala novim sjajem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA