Vreme čitanja: oko 1 min.

Sekunde su me delile od porođaja: Dragani u poslednji čas pritekao taksista Janko, na svet došla lepa Nikolina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovu napetu situacija iz ugla tadašnje porodilje, za Telegraf.rs opisala je Dragana

  • 4
Janko Mudri, Nikolina P. Foto: Privatna arhiva

Nakon priče taksiste Janka Mudrija iz Kule, koji je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu za volanom, spasao dva života i na vreme trudnicu dovezao u porodilište, oglasila se i glavna akterka ove lepe priče - porodilja Dragana Premović. Ona je tog dana na svet donela prelepu devojčicu, a 17. decembar 2015. godine pamti kao datum kada je doživela nezaboravno iskustvo.

Ovu napetu situacija iz ugla tadašnje porodilje, za Telegraf.rs opisala je Dragana.

- Termin mi je bio prvog decembra, ali sam prenela bebu. Kao i svakoj porodilji, bilo mi je bitno da smo u dobrim rukama i da stignemo na vreme u porodilište - priča Dragana i dodaje da je Janko baš do detalja ispričao sve kako je tog dana i bilo.

Kako ističe, panika ju je nadvalada jer su je od porođaja delile sekunde.

- Zvali smo taksi, a broj je bio zauzet. Uspaničila sam se jer su sekunde bile u pitanju. Ubrzo su nam poslali Janka i zahvaljujući njemu imam devojčicu, živu i zdravu - rekla je Dragana.

Dragana je zahvalna na Jankovoj rekaciji, sa Telegrafom podelila i fotografiju ćerke Nikoline sa kojom se Janko nakon dva dana fotografisao držeći je u naručju.

Podsećamo, Janko Mudri krenuo je do prodavnice, a završio u porodilištu. On je trudnicu, kojoj je porođaj počeo, odvezao u Vrbas i zahvaljujući njegovoj spretnosti i prisebnosti, brzino većom od 140 kilometara na čas bezbedno je dovezao Draganu u porodilište i nakon par sekundi začuo plač bebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    26. jun 2023 | 07:07

    Ako je brzinom od 140 km/h bezbedno voziti zašto moramo da se razvlačimo ko sline sa 50km/h. Juče me zaustavi radar i hoće da piše kaznu jer sam vozio 57 km/h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA