Vreme čitanja: oko 2 min.

Dajte detetu šansu da uči od najboljih

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obrazovanje je temelj uspeha u budućem životu, čega svršeni osnovci često nisu svesni

  • 0
Doktorka sa stetoskopom, stetoskop Foto: Shutterstock

Zato i ne čudi što olako prihvataju izbor zanimanja i srednje škole koju žele da pohađaju, obično se rukovodeći time gde će im ići društvo.

Ali tu na scenu stupaju roditelji, koji su i te kako svesni koliko je važno odabrati kvalitetnu srednju školu i perspektivno zanimanje.

U mnoštvu privatnih srednjih škola u našoj zemlji, jedna se izdvojila. Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu i Kragujevcu iz generacije u generaciju dokazuje koliko pravilan odabir nastavnog i stručnog kadra, ali i poštovanje svetskih trendova u obrazovanju i njihva implementacija, uspevaju da poboljšaju i kvalitet školovanja.

Student, ispiti Foto: Shutterstock

Van svake sumnje, kvalitet obrazovnog procesa u ovoj školi je na prvom mestu, bez obzira da li je u pitanju školovanje u okviru obrazovnog profila medicinska sestra - tehničar IV stepen, elektrotehničar informacionih tehnologija IV stepen ili nekog drugog smera. Nastava se organizuje u moderno opremljenom prostoru, a iskusni predavači su tu da učenicima na najbolji mogući način prenesu gradivo, koje je predviđeno nastavnim programom.

Uzevši u obzir da je za pomenuta zanimanja praktičan rad izuzetno značajan, to Srednja medicinska i IT gimnazija Kragujevac i Beograd naročito pažnju obraća na odabir partnera za praksu. U tom smislu đaci ove škole imaju priliku da, ne samo teoretska, već i praktična znanja stiču od stručnjaka koji su dokazano dobri u poslu kojim se bave. U velikoj meri sve to ima uticaja ne samo na kvalitet obrazovanja, već i na činjenicu da će učenici po sticanju diplome za zanimanje elektrotehničar informacionih tehnologija i medicinska sestra - tehničar biti u potpunosti osoposbljeni za samostalan rad.

Doktorka sa stetoskopom, stetoskop Foto: Shutterstock

Još da dodamo i to da su cene školarina izuzetno konkurentne. Zato roditelji ili staratelji budućih srednjoškolaca ne bi trebalo da budu zabrinuti, jer Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu i Kragujevcu misli i na njih.

Pružite mogućnost detetu da uči od najboljih i da ostvari svoje profesionalne snove! Srednja medicinska i IT gimnazija vas čeka! Ostalo je još malo mesta!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA