Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako se najbrže prolazi kroz naplatne rampe: Pojačan saobraćaj na putevima zbog odmora

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Putevi Srbije" su naveli da je povećan broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Srbiji

  • 1
Gužva u saobraćaju, na putevima Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da spremno i organizovano dočekuje letnju sezonu i pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim auto-putevima ističući da je rad na naplatnim stanicama intenziviran i da su svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

"Putevi Srbije" su naveli da je povećan broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja, koji značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    30. jun 2023 | 16:14

    2.000 din cena TAGA, pa dajte ljudima besplatno pospesite malo uzimanje tagova..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA