Vreme čitanja: oko 1 min.

Maleni borac nije izdržao, preminula beba Anđelina: Ona i dve sestrice rođene pre vremena, bila na respiratoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelina je rođena u sedmom mesecu, baš kao i njene dve sestrice * Bile su to prve trojke rođene u Aleksandrovcu posle 20 godina

  • 3
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

Prevremeno rođena beba Anđelina Ćoćić iz Kožetina kod Aleksandrovca je preminula. 

Anđelina je rođena u sedmom mesecu, baš kao i njene dve sestrice. Bile su to prve trojke rođene u Aleksandrovcu posle 20 godina.

Kako navode Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga na Fejsbuk profilu, kanila neophodna za život bebe je stigla na vreme, ali mala Anđelina nije izdržala. Anđelina Ćoćić je sahranjena danas.

Ćoćići su trojke dobili posle postupka vantelesne oplodnje, čemu je prethodila borba za potomstvo duga 12 godina. Bebice su došle su na svet u GAK Narodni front u Beogradu prošlog novembra.

Kako je prošlog meseca ispričao za Novosti otac Vlada Ćoćić, sve je bilo u redu kada su se devojčice rodile.

- Posle nekoliko sati kod Anđeline je došlo do komplikacija, zbog nerazvijenosti pluća - objasnio je tada za Novosti Vlada Ćoćić, otac trojki. - Urađena je trahinostoma, Anđelina je bila na respiratorima. To je bio jedini način da se spase.

Roditelji su ranije ispričali za Novosti da nisu socijalno ugroženi, ali da su ih dugotrajni napori da postanu roditelji i briga o rođenim trojkama finansijski potpuno "iscedili". Uz podršku države, roditelji su uspeli da kupe poseban aparat za kiseonik.

(Telegraf.rs)

Video: Milica rodila dete, ali nije znala da li je živo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    30. jun 2023 | 19:10

    Mislim da vise necu da citam vesti, nikada vise, ovo vise nije zivot, ovo je pakao sta se sve dogadja,

  • Goran

    30. jun 2023 | 20:30

    Neka su zive i zdrave druge dve bebiće,sa Božijom pomoću.Malena neka bude sa anđelima,i sigurno da će biti u srcima svoje porodice,zauvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA