≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje kampanja "Vozi odmoran": Cilj je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u letnjim mesecima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cilj ove kampanje, u kojoj se apeluje da vozači ne sedaju za volan ako nisu potpuno odmorni, je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda

  • 2
moravski koridor, autoput Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Povodom početka kampanje "Vozi odmoran" Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, JP "Putevi Srbije" i "EKO Srbija" održaće sutra, 4. jula, u 11 časova zajedničku konferenciju za medije sa ciljem smanjenja saobraćajnih nezgoda u tekućim mesecima kada je intenzitet saobraćaja povećan.

Na konferenciji koja će se održati u hotelu Holiday Inn u Novom Beogradu medijima će se obratiti Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije, v. d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović, komercijalna direktorka "EKO Srbija" Nataša Vukšić, kao i predstavnik JP "Putevi Srbije".

Cilj kampanje "Vozi odmoran" je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda, saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom i teškim povredama u letnjim mesecima kada je intenzitet saobraćaja povećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kranp

    3. jul 2023 | 15:55

    Kako da voziš odmoran a krećem na odmor, valjda tamo idem da se odmorim od ovih silnih radova....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA