≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Umrla lepa glumica iz Paraćina, prijatelji i porodica se opraštaju od nje: "Marija, ime lepo si imala"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Verujem u nešto što je više od čovekove potrebe za utehom"

  • 8
Umrla lepa umetnica iz Paraćina Foto: Fejsbuk

Mlada umetnica, glumica, slikarka, tatu majstor, plesač, a pre svega majka dvoje dece, Marija Stevanić, tragično je okončala život. Sahranjena je juče.

Sve Paraćinke i Paraćince iznenadila je vest o smrti njihove sugrađanke. U šoku se već danima opraštaju od nje na društvenim mrežama.

Lepa Marija ostavila je iza sebe dvoje maloletne dece.

Na društvenim mrežama objavljivala je videe u kojima pokazuje svoj raskošni talenat za ples, recitovanje, glumu, a osim toga bavila se i kozmetičkim poslovima - manikirom, izlivanjem i crtanjem noktiju, svim onim u čemu bi njena umtnička duša došla do izražaja.

Od nje su se potresnim objavama i komentarima oprostili porodica, prijatelji, komšije i mnogi drugi koji su je poznavali. Iskazali su duboku žalost i tugu zbog odlaska jedne mlade duše na onaj svet.

"Koja reč, koja misao, koja tuga, bol da ublaže. Tišina, samo tišina. Živote, da se nisi malo obrukao? Marija, ime lepo si imala.", glase reči čoveka koji je poznavao lepu Mariju.

Paraćin je ostao bez jedne kreativne duše, jedne komšinice, majke, supruge, ćerke..

"Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš "tamo negde" pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala!", oprostila je komšinica od mlade Marije.

Marija je iznenada u večernjim časovima tragično okončala život.

"Verujem u nešto, što je više od čovekove potrebe za utehom. Utehom, pred strahom od prolaznosti. Čovek je voćka toga, plod, a svest je ukus te voćke. To nešto drži i sve zvezde da ne popadaju tek tako, haotično u bezdan. Verujem u dosta toga, čega se ljudi nisu još uvek setili. Čim ga se sete, to Nešto će početi da propada i moraću nešto novo i istinitije da pronađem.", objavila je ova umetnica na Fejsbuku par meseci ranije.

Ukoliko se loše osećate, imate loše misli ili ukoliko vam je potrebna pomoć posle gubitka drage osobe u ovakvim situacijama, ovde su brojevi telefona, gde vam stručnjaci mogu pomoći.

Svaki trenutak u životu je dragocen, ne predajte se.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

(Telegraf.rs)

Video: Potresna ispovest majke tragično nastradalog dečaka u Vranju koga je usmrtila greda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA