Vreme čitanja: oko 1 min.

Počela prijava za prezentaciju pravilne upotrebe dečjih auto-sedišta u Subotici, i poklanjanje istih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijave se primaju do srede, 12. jula, do 20 časova

  • 1
otac, deca, dete, porodica, automobil, putovanje porodicno, decja sedista decje sediste Foto-ilustracija: Shutterstock

Pozivaju se roditelji da učestvuju u edukaciji o pravilnoj upotrebi dečjih auto-sedišta u saobraćaju u Subotici. Tom prilikom biće podeljen veći broj ovih bezbednosnih sedišta, prenosi subotica.com.

Edukacija će biti održana u četvrtak, 13. jula u sali 1 u zgradi Nove opštine sa početkom u 18 časova. Zbog ograničenog broja mesta u sali, mole se roditelji da podnesu prijave za edukaciju na adresu elektronske pošte saobracaj@subotica.rs i da navedu ime i prezime roditelja, ime i prezime deteta, datum rođenja deteta i broj telefona podnosioca prijave.

Prijave se primaju do srede, 12. jula, do 20 časova. Auto-sedišta će biti podeljena nakon predavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎶

    7. jul 2023 | 10:00

    U Zaječaru majka prevozi u autu decu od 6 i 7 godina bez tih sedišta. Prijavljena je dva puta saobraćajnoj policiji u Zaječaru, sa dostavom kada i gde ih prevozi, policija nije poslala saobraćajnu patrolu da to proveri. Postavlja se pitanjen, da li su samo izmislili ta sedišta da bi kažnjavali narod, pošto je policija procenila da ne treba da pošalje patrolu jer su deca bezbedna i bez tih sedišta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA