Vreme čitanja: oko 1 min.

Obustavljen saobraćaj od Kraljeva do granice sa Crnom Gorom: Ovo su alternativni pravci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saobraćaj se obustavlja zbog asfaltiranja

  • 1
KORIDOR 10 ASFALTIRANJE DEONICA PUT KRAGUJEVAC - BATOČINA Foto: Tanjug/Kabinet potpresednice Vlade

Na putu od Kraljeva do državne granice sa Crnom Gorom, na deonici Ribariće - Mehov Krš, danas će od 12 do 17 časova biti obustavljen saobraćaja zbog asfalterskih radova, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Alternativni putni pravac je Novi Pazar - Pazarište – Tutin – Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom.

Kod Guče je zbog odrona naizmenično propuštanje vozila, a u Divcima zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, kratkotrajne obustave saobraćaja biće na snazi od 10. do 13. jula od 22 do 6 časova.

Saobraćaj će u navedenom periodu biti obustavljan na po 20-30 min.

Podseća se da do 12. jula do 12 časova traju radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake na auto-putu E-75, zona petlje Batajnica.

Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom: -saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci je dvosmeran. Smer: N. Sad - Beograd / saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd - N.Sad. -smer: Beograd - N.Sad / za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    7. jul 2023 | 10:59

    Preko Tutina... Lele majko! Da polomiš amortizere... Ali ne piše dokle se može od Kraljeva... Kopaonik, Raška... Pazar...? To valjda nije zatvorena deonica, kako bi se dalo zaključiti po naslovu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA