≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šala koja je mogla da se završi tragično: Dečak uskočio u bujicu u Čačku koja je nosila sve pred sobom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trojica drugara ohrabrivala dečaka da skoči u bujicu, a on se potom jedva zadržavao na površini

  • 4

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Snimak na kome se vidi kako mladić uskače u bujičnu poplavu koja nosi sve pred sobom u Čačku, kruži društvenim mrežama. Stravična poplava namamila je momka da "iz šale" uskoči u talas, a potom se svim silama borio da se dočepa tla.

Bujični potok izlio se u Čačku, a mladići očigledno nisu shvatili ozbiljnost ove prirodne katastrofe, te su bodrili jedni druge na uskoče u vodu koja je nosila sve pred dobom. Iz njihovog ugla sve je to bila šala, koja je nažalost mogla da ostavi strašne posledice.

Naime, mladići su ohrabrivali druga da uskoči u vodu, a potom, kada su shvatili koliko je situacija opasna, pokušavali da ga izvuku iz vode.

Pratilac Instagram stranice 192_rs, koja je i objavila snimak, sve to je zabeležio svojom kamerom i objasnio šta se događalo na licu mesta.

-Druze, ne znam kako ovo da opišem da li je ljudska glupost ili odraz domaćeg vaspitanja iliti nevaspitanja. Prvo, pre pravljenja ovog snimka, da ne budu glasine samo se snima. Upozorena su deca da se ne glupiraju i naravno da se dečko ne udavi! Dečak se sam razgolitio i skočio u bujicu dok su ga prisutni dodatno još ohrabrivali. Ovim snimkom bih da apelujem i zamolim roditelje da bar samo malo povedu računa gde su im deca i šta rade da posle ne bude kasno - reči su autora snimka.

Na snimku se vidi kako trojica drugara pokušavaju da izvuku momka iz vode koji se svim silama trudi da se zadrži na površini.

Ovaj snimak izazvao je lavinu komentara i razbesneo pratioce.

- Hvala ocu sto me je tukao na vreme kaišem i majci sto se je bila karakter pa da me ne brani od istih";


"Ako, lepoo..nek se okupa u fekalijama i kanalizaciji...jer očigledno ne zna šta znači bujica vode i šta nosi sve to sa sobom";

"To korito je duboko, u normalnim uslovima je skoro suvo, ne mogu da verujem u šta se usudio da uđe" - glase neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Izlila se Loznička reka, meštani čitavu noć postavljali džakove sa peskom da odbrane svoje domove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    7. jul 2023 | 12:11

    U prethodnom komentaru sam okrivila I onog sto snima. Izvinjavam se I povlacim reci u komentaru. Dobro sto je snimio ove glupane mozda ih to opameti.

  • Nn

    7. jul 2023 | 12:05

    Posaljite snimak tati, takodje I od ovih sto snimaju pa neka I’m nasaraju dupe, I oduzmu telefone na mesec dana za kaznu. Opametit ce se sigurno a oduzimanje telefona mnogo dobar lek za glupiranje.

  • Cacanin

    7. jul 2023 | 21:44

    Da nije glupo i rizicno-jeste. Ali moj utisak je da se ne radi ni o kakvom skanju u bujicu, vec da pokusava nogama de oslobodi protok ispod mostica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA